Let the sun shine!


Jag ska be att få berätta att jag dagen idag, lördag den 25 april, vaknade på helt rätt sida. Underbart, fabulöst, fantastiskt, utmärkt! Utvilad, glad och laddad för dagens bravader. Tanken var att större delen av de ljusa timmarna skulle spenderas i solen, så blev icke fallet för även idag har tidsoptimisten i mig tagit överhanden, likt de flesta andra dagar.
Lite shopping på förmiddagen, åhåånej ingen rolig shopping här inte utan införskaffning av mat. Prommis, glass och tjatter med coachen på "Gröna" och vidare lite snicksnack på en av stans absolut glassigaste balkonger/terasser. Härligt v'änner!

Bäst jag rappar på lite grann, ska nämligen iväg och grilla lite med flickorna här på norr - mysigt! Samling vid pumpen om två min.. gaaah
Sooo Off I Go..

/C


Vaknat på fel sida


Mmmm som rubriken förtäljer vaknade jag på helt fel sida imorse. Gaaa vad jag avskyr sådana dagar. De inträffar inte speciellt ofta men när de väl behagar infinna sig vill jag bara dra täcket över huvudet och försvinna. Syns man inte så finns man inte!  Eller varför inte somna om och vakna rätt? Vad det beror på kan jag inte svara på, tänker inte överanalysera något heller för den delen; tidig uppgång som tvång pga tvättstugan eller fjärlarna i magen? Hursom är det bara att gilla läget, acceptera dagen och ta nya tag imorrn.

Över och ut, slut!

/C


Shiny Happy People


 Vaknade tidigt imorse av solens gulddränka strålar som letade sig fram mellan persiennerna. Finns det något bättre sätt att börja dagen på?

Dagarna med sol verkar infinna sig allt oftare vilket är ett tydligt bevis på att våren faktiskt är här och att sommaren väntar runt hörnet. Kan inte i ord beskriva hur mycket jag saknar och ser fram emot den svenska sommaren. Vänner, sol, bad, grillning, en och annan öl, aktiviteter och förhoppningsvis ett litet äventyr med flickorna = tradition numera. Har iaf bestämt mig för att inte måla upp alltför många måsten och förväntningar inför denna sommar, då blir det bara pannkaka av allt ihop och sommaren bara sveper förbi utan att man hunnit njuta av den speciellt. Nepp sommaren 2009 ska levas i nuet, en dag i taget. Hursom, idag skiner jag iaf ikapp med solen.

Var ner till Duvehallen igår och kikade på KVK:s andra finalmatch mot Ängelholm. Slutresultatet skrevs 0-3, tre raka set vunna av Ängelholm. Vad jag förstått, utifrån publikens argt förvridna ansikten och buanden och kurrens reportage imorse, borde inte sista set:et ha avslutats som det faktiskt gjorde. En varning som resulterade i extrapoäng till ett Ängelholm vid ställningen 25-26. Pang, smack, boom. Vinst till gästerna. Domarmiss sägs det! Men vad vet en ickespecielltinbitenvolleybollstittande människa som jag? Inte mycket....

Sitter i skrivande stund med en kaffekopp i knät, mjoo vet att det låter lite riskabelt men jag haaar balans. Jag har precis bestämt att det på dagens schema blir en tur till fågelsjön. Kanske lite kaffe i en termos, smörgåsar, solskyddsfaktor såklart! eftersom glassande i solen är ett måste och en bok. Än mer kaffe, lite frulle och sen Off I Go på min blåa fara till hoj!

Må solen skina över er alla, hihi...
/Miss C

Ge mig styrka!


Sitter och insuper lite luft efter en joggingtur. Det gick inge vidare idag, tungt och omotiverat. Benen kändes som betongklumpar, nästintill omöjliga att rubba. Dessutom fullkomligt avskyr både jag och mitt onda knä att springa på asfalt. Hårt, aj, tungt, usch, träligt, uuääh. Hursom tog jag mig runt så nu när andan är åter har jag parkerat rumpan i soffan; lite småseg men nöjd åt att jag faktiskt trotsade min omotivation och pallrade mig ut.

Duschen väntar - oo ljuvliga dusch, sen blir det lite käka och fortsättning på Australia (filmen alltså). En viss person lyckades inte hålla sina grå/blå/gröna öppna igår vilket resulterade i en vääldigt kort filmkväll. Kan inte ha varit mycket till sällskap, ber så hemskt mycket om ursäkt för det *kihahaa*

Imorrn ska barret äntligen fixas till, ser förskräcklig ut nu. Apskragge nr ett eller sju svåra år och en verkstad om jag själv får beskriva't. Aja, ordning på torpet ska det iaf bli.

Jag undrar när fröken Malin tänker skaffa sig en blogg så en annan kan läsa om hennes bravader!? 

Nehepp duschen nästa var det ju,
över och out!



Uppdate!


Dags för lite skrivskriv igen. Var visst ett par dagar sen sist så vissa, inga namn nämnda, tycker det är dags att återigen väcka de små norrut i kroppen och printa. Vilket jag denna måndagsmorgon faktiskt har gjort, vad resultat av det sen blir återstår att se. Blir turboprint denna dag då jag inom tio minuter förhoppningsvis är på väg Norröver mot Hölö och släkten där.

Har jobbat lite denna påskhelg = finfina penningar. Skulle så även ha gjort natten som var men pga vissa omständigheter blev det inställt. Passade istället på att umgås och tjattra med Lu över en film. Som skrivet blir det allt som oftast en heel del tjatter när vi ses.

Ooops tiden fullkomligt rinner ifrån mig, dags att pysa.
Match idag förresten. Derby på San Silo, Valla IP.
Go, go, go!

Tankar...



Every day is the first day
of the rest of your life




...



Älska de du kan.
Rör vid de du kan nå ut till.

Nalle Puh och hans vänner

Vaknade skapligt imorse trots att det blev aningens sent igår. Umgicks med flickorna och mellan tjatter och skratt provade vi på det man numera i princip måste ha i sitt hem; Guitarhero. Det gjordes med glans bör tilläggas! Guitarhero är en lite klurig historia men skam den som ger sig. Resultatet av gårdagens spel; aningens träningsvärk i underarmarna...

Har som vanligt slängt ihop lite morgonkaffe, tänt lite ljus då trälväder råder och sitter nu och kikar på Disneydags' Nalle Puh. Oo vad jag tycker om Nalle Puh och hans vänner, det har jag alltid gjort. Det var en av favoriterna av barnprogram som liten, det kunde ses om och om igen. Tycker speciellt om lilla hariga Nasse och hans "kää, kää, kääääraaa nåån". Han är en skiträdd liten fegis men gör ingenting för att dölja det. 

Utanför fönstret är det trälväder, vårvärmen varade inte speciellt länge, och det tycks ha regnat. Nu är det grått, grått, grått, bortsett från de gula påskliljorna jag har på balkongen som tillsammans med de få ljus jag har tända faktiskt lyser upp aningens i mörkret. Även om jag, liksom många andra, önskar vår vår och åter vår så kan jag inte låta bli att tycka att det är mysigt med lite mörker och busväder. Då kan man krypa ner under en filt och se en bra film eller milslånga repriser med gott samvete, tända ljus i mängder och bara mysa.


Är lite nervig inför dagens matchning, har lovat snöra på mig skorna för ett kortare inhopp och då menas verkligen ett kortare inhopp. Tejp var ordet!

Over and out


Ny design!






Jag fullkomligt älskar solrosor, de är så vackert varma!


Drömmer igen


Så är det, jag drömmer igen. Denna gång drömmer jag mig bort, långt, långt bort. Till sol, värme, bad och en och annan öl. Kikade nyligen på lite utlandsbilder och kan inte annat än önska mig från Svedala en stund. Våren är iof på ingång men det känns som om vi återigen skulle kunna drabbas av ett bakslag i form av  snö och stormbyar.

Idag står en tur till Etunastad på schemat. Det är dags för den efterlängtade Magnetröntgen. Hoppas för allt i världen att läget inte är alltför allvarligt, att det hela är lättåtgärdat å jag snarast kan snöra på mig fotbollsdojjorna. Håll tummar och tår!

Solen tycks vilja titta fram även idag, härligt!

 

Onsdag 1 april


Alla skojjares dag med stort D är här; första april. Jag har själv aldrig varit speciellt mycket för att dra skämt just denna dag. Jag har fått min beskärda del av dåliga skämt och har inga som helst planer på att utsätta folk i min närhet för dåliga skämt. I all fall inte just idag. Pappas klassiska "O titta, det står en älg på gärdet.." Va? Vaart? "April, apriiil" fick vi barn utstå år efter år. Haha, kan inte låta bli att dra aningens på smilbanden för kära pappa tyckte minsann det var lika roligt varje gång. Han roades själv och det ska lyftas fram.

Läste i Kurren idag att Nasa-astronauter fortsättningsvis kommer kunna utbildas vid Åsa Folkhögskola i Sköldinge eftersom de planerar att bygga ett rymdlabb. Joo heeej! Ska man gå på det? Apriiil apriiil gott folk!

Skrattar och fnissar tillsammans med fjärilarna som i magen för ett väldans liv just denna dag.
Frukosttajm och sen iväg och göra det som ska göras. Gaaah.. i skrivande stund önskar jag det vore sen eftermiddag eller kväll.


RSS 2.0