En fredag i slutet på måna'n


Så har man hamnat här igen, troligtvis pga att man i skrivande stund har brist på annat att göra. Eller brist på något att göra kanske jag inte ska skriva, snarare brist på lust att göra något vettigt. Det är stundtals, eller rätt ofta,  väldigt lätt att slå ner rumpan i soffan och slänga bort en stund med datorn.

Förkylning har åter knackat på dörren och tycks inte vilja ge med sig. Jag hade precis fått upp ett bra träningstempo och bra träningsrutiner när den slår till som en blixt ifrån klar himmel, kapar mig vid fotknölarna och tvingar mig till vila i vad som känns som en hel evighet. Läste häromdagen att det nya rönet när det kommer till förkylningar är att man ska knapra D-vitamin!? Håller mig till den gamla goda metoden och bäljar i min vitaminbrus, mivitotal och vitamintabletter istället. O vatten såklart!

De tre så viktiga V:na;
Vatten
Vitaminer
Vila

Frågan är om det sista verkligen är genomförbart. Vila? Uschamej...
Nu ska jag ut o hurta en sväng..

Det finns att göra!


För ca en kvart sedan entrade jag min kära lägenhet efter ett mogonpass på gymmet. Det är så skönt att börja dagen med lite rörelse, träna kroppen ordentligt och svettas ur en massa slagg. Idag gick det ganska bra att springa, gick från att jogga till att löpa ur rejält och det gick skapligt trots att jag glömde stabilisera. Är nog ett gott tecken i all min nuvarande skadefrustration även om bollirandet känns oändligt långt bort i dagsläget. Risken finns att skorna måste ställas på hyllan och det vore rent ut sagt tusanjävligt. Men det sista som överger en är ju hoppet  så jag hoppas, hoppas att det ljusnar. Fram tills dess är det träning, träning och åter träning som gäller. En sak är säker och det är den att det spritter ordentligt i fötter och ben när jag ser en fotboll. Vill igång nu och det NU, helst för ca en månad sedan men förnuftet sätter in och påminner om hur j*kla ont det gör att slå upp skiten. Skulle behöva en rejäl skopa med positivitet och tålamod i skrivande stund...

Frukosttajm nu! Sen är det dags att sätta sig med näsorna i böckerna, tenta i veckan.
På återskrivande...

Kaffe på sängen



Jomenvisst, kaffe på sängen är alla tiders. Läget kunde kanske vara något bättre, önskvärt hade varit att någon finfin varelse i form av det mosatta könet hade kirrat det hela. Men eftersom denna någon, vem du nu är?, inte befinner sig här fick jag vackert rulla ur sängen (var nog vid närmare eftertanke ingen graciös syn) och fixa't själv. Jolåsåattee... så är det med det!

Hade svårt att stänga mina små grå/blå/gröna igår kväll. Men jag tycks dock inte vara ensam om den saken.. ryktet säger att flera (nämner inga namn) haft svårigheter med sömnen inatt. Sömnbristen till trots känner jag mig förvånansvärt pigg. Måste ha varit kaffet på sängen som gjort susen. Nu ska jag lyxa till det med lite frukost, dock inte på sängen för det kan bli en slarvig historia, sen blir det en långprommis i solen. Det är ju så fabulöst, fantastiskt, underbart, fint väder idag!

Hurra hurra för pappa o Ted ida!

Marmelad med smörgås

Varför börja en tisdag med nyttofrukost när man kan "frukosta" på smörgåsar med decimeterhögt lager av marmelad? Känner inte för att vara duktig just idag så precis så såg min frulle ut denna morgon. Satan i gatan o skoja min doja vad gott det var. Skäms inte det minsta! Om sen kroppen sparkar bakut, vänder helt om och totalvägrar pga sockerkicken återstår att se. Jag tar smällen när den ger sig till känna...

Oo har funderat en hel del på det där med tattoos. Skulle mer än gärna korrigera och rätta till min lilla "flugskit" (som brorsan så vackert kallar den) till tatuering. Är redigt trött på den och när jag nu gått och funderat i år och dar (nu lät jag gammal som gatan) på att förändra den vill jag göra det nu, NU! Rätt tid på året dessutom för att rita och greja.

Bäst jag pallrar mig iväg, morgonprommis.. eller ja ser nu att det snarare blir förmiddagsprommis.

Heipa!

Det var ett tag sen sist...


Har inte riktigt haft motivation till att skriva, så enkelt är det...




Ett väldigt jobbigt men vackert farväl av vår kära faster


RSS 2.0