En tisdagmorgon sisåhär


Inleder jag med en kopp kaffe. Det smattrar från kaffebryggaren i köket och doften av nybryggdt kaffe sprider sig i lyan. Mmm inget är som det där nybryggda morgonkaffet, vilket är ett måste för att få igång dagen numera. Beroende? Jag? Av morgonkaffe? Jajjamännsan, så är det!

Tidningen skvallrar om att väderleken för dagen kommer bli topp - såklart när en annan jobbar. (Bitter? Jag? Nääe! Bara lite småsur.) Stora chanser att temperaturen kryper uppåt och över 30 grader. Strålande sol från en klarblå himmel. SOMMAREN verkar äntligen ha kommit, för att stanna hoppas jag.

Kaffet i min vita kaffekopp (som jag alltid dricker morgonkaffet ur) börjar ta slut och nu får frukosten ta vid. Keso och youghurt passar utmärkt i denna värme.

Ikväll blir det ett försök till fotbollsträning har jag tänkt. Hoppas jag vågar/fixar/klarar mer än senast jag tränade fotboll. Det börjar nämligen bli dags att dra igång fotbollskarusellen ordentligt och på riktigt.

Höjdpunkt nummer tjugo

Att vakna upp och inse att du får sova länge


 


Tvi för tråkiga besked


Vallas damer kan lägga till ytterligare en främre korsbands-operation i sitt alldeles egna knäprotokoll. Den fjärde inom loppet av två år för att vara exakt. Idag lider jag med ytterligare en vän som fått tråkiga besked efter en operation. Tänk så fort ens planer och framtid kan ändras. Tvi för tråkiga, negativa besked o tvi för dessa förbaskade knän.

Midsommar idag, dagen då ljuset vänder och vi går mot mörkare tider. Det låter hemskt och jag är villig att tuffsa till de människor som nämner det. På nyhetsmorgon har de hunnit med att nämna det flertalet gånger redan. Det känns åt fanders för varje år, jag har ju knappt hunnit njuta av ljuset innan det ska mörkas igen. Kanske beror det på att vi inte haft den där riktiga ihållande värmen än som gjort att man varit ute längre om kvällarna. Aja nog talat om det. Jobbar iaf på självaste Midsommarafton, halvdag som tur är vilket betyder att jag hinner fira in lite midsommar i eftermiddag.

Tjo o tjim på alla glada/ledsna/underbara/rara midsommarfirare

Höjdpunkt nummer nitton

Att ha någon som talar om för dig att du är underbar


Brist på skriverier


Ibland är det svårt att finna motivation till att skriva. Om det så bara är skriverier om nonsens och mindre viktiga ting. Jag har varit inne i en sådan period ganska länge nu. Har egentligen mycket tankar och funderingar jag skulle behöva få på print men det låser sig någonstans på vägen från huvudet ner till armarna. Tankarna fastnar ungefär i armvecket för ut i fingrarna finns minsann ingen skrivarglädje.

Den senaste tiden har varit späckad med jobb, jobb och en hel del kuligheter. Var iväg till underbara Götet några dagar med bröderna, deras töser och mammsen. Vilken underbar vistelse det hela blev! Mysigt (aningens trångt dock) boende med en underbar frukostbuffe och härliga shoppingpromenader i Göteborg city. Självklart besökte vi också Liseberg ett par vändor och lilla jag vågade mig upp i Balder av alla åkattraktioner. Där måste jag erkänna att jag är bra stolt över mig själv. Jag trotsade mitt egna kloka jag och se på faen vad skoj det hela blev.

Idag skiner solen igen och det tycks bli lika varmt och skönt som igår. Vilket betyder att jag stormtrivs! En ledig dag på stranden får vänta till i helgen eller nästa vecka för denna vecka har bestått/består mestadels av jobb.

På återskrivande

Höjdpunkt nummer arton

Att springa genom en vattenspridare

 


Ny favorit


Tänk vad roligt man kan ha med en kamera, lite sol och härliga människor...


Tokigheter under semestern. Snart är det dags igen!

Läste ett par rader musik  i en blogg häromdagen och fick därav tipset om en ny låt. En låt som jag fullkomligt älskar.  Den spelas på repeat här hemma, om och om och om igen. Jag tröttnar aldrig. Grymt skön musik, fin text, klockren helt enkelt. Helt klart en ny favorit som delar topplatsen med Oh Africa. Låten jag talar så gott om heter Many of Horror. Tack Lusen/Halu/Lu/HannaMontana/Tokfia!

Idag är det en sån där rolig dag då man ställer klockan på tiiidigt, tiiidigt för att gå upp och slava i tvättstugan. Inte sjutton sov jag tills dess att klockan ringde heller. Lilla jag vaknade okristligt tidigt imorse, innan solen gått upp typ. En bra start på dagen med andra ord. Men trots det är energin faktiskt på topp idag. Kan ju inte vara annat när solen strålar från en klarblå himmel. Idag ska jag se till att unna mig ett par soltimmar på balkongen. Fräknarna på näsan är på bortgång och måste bättras på.

Jag häver i mig morgonkaffet, frukost och ger mig snart iväg och tränar en timma eller två. Efter det vankas födelsedagsfika. Hård träning=tillåtet att unna sig gotter.

Höjdpunkt nummer sjutton

Att skratta utan någon som helst anledning




RSS 2.0