En tisdag sisåhär


Solen strålar även idag. Sommaren är här på riktigt och så fort jag får tillfälle beger jag mig till stranden för att steka och bada. Jag trivs, jag rent utav stormtrivs i hettan!

Eftersom det är så underbart att skratta, speciellt när man skrattar tills luften helt går ur en, så tyckte jag det var dags för denna gamla goding igen. Jag är fullt medveten om att jag publicerat "hundens dagbok" tidigare. Men ett gott skratt...  Underbart, lovely!

http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3529

Är i valet och kvalet om jag ska hoja till sjön på min blåa fara. Desto värre (?) är att jag trots stundande väderlek, trivs riktigt bra i min sköna soffa idag. Kan hända att det blir en dag i skuggan med boken jag precis börjat läsa. Har jag väl börjat läsa kommer jag få svårt att lägga den ifrån mig, så bra är den!

Träning ikväll, dessvärre inget bollrullande för egen del. Om orken infinner sig kanske det blir ett varv i spåret istället. Efter det nattjobb..

Sol och bad - skugga och bok?

Sommar på ingång?

Trots att hög musik strömmar ur datorns högtalare kan jag höra hur fåglarna sjunger utanför fönstret. Starkt, starkt, likt solens strålar som breder sig över stan. Det har varit dags länge nu, kallaste junimånaden på länge sägs det. Är sommarn äntligen på väg?

Slet sista dagen på vikariatet igår. Lämnade in mina grejer och städade ur skåp med blandade känslor. En stor del av mig kan verkligen andas ut och kasta stressen åt sidan, tycka det är otroligt skönt att slippa de fyra timmarna det tar att resa. Medan en annan liten del av mig kommer sakna de små liven, undra hur de mår och hur allt går...

Ledig ett par dagar nu...

Vilket oflyt!


Det här hade jag verkligen inte planerat, förkylning? Jag har varit klen de senaste dagarna. Förbrukat näsdukar, toapapper, hushållspapper (u name it!) i mängder som den värsta sortens miljöbov. Jag är en hemsk människa. Rättelse: Jag är en hemsk, sjuk människa. O då menar jag sjukare än vanligt. Det här har jag varken haft tid, lust eller ork till. Mina planer var ju jobba, jobba, jobba hela veckan. Pengar, pengar, pengar! 

Efter mörker kommer ljus. Efter natt kommer dag. Efter regn kommer solsken. Eller?

Oo papper, papper, pappeeeeer.!!
Atjooo!

Morgon

Idag är det grått ute. Det känns som om himlen ska öppna sig vilken sekund som helst och vräka ur sig en massa kalla regndroppar. Den lyxiga värmen som varit på besök var aningens för kort men har iaf gett mig en försmak av vad sommaren har att erbjuda.

Hungrig som ett djur och trött som en gnu. Det förstnämnda åtgärdas snart, det sistnämnda får vänta...

RSS 2.0