Hey hey heey!


En öl i solen är inte helt fel



 


Med benet i högläge och "Hey Soul sister" på högsta volym utmanar jag dagen. Måndag idag och första dagen på en spännande vecka. Det är mycket som händer de närmsta dagarna. Valborgsmässoafton stundar och Uppsala ska besökas med töserna vilket jag verkligen ser fram emot. Det är alltid skönt med ett miljöombyte, speciellt när man har superbt sällskap i form av goda vänner.

Som tidigare nämnt var jag och Lu till storstan i helgen för att se Bounce i Globen. Vilken kanonlördag det hela blev. Efter ett par timmar på stan, förvånansvärt lite shopping, öl i solen och x antal koppar kaffe och tjatter avslutade vi kvällen på Globens läktare med Bounce som underhållning. Vilken häftig upplevelse. Takt o ton som ingen kan tänka sig, fabulöst, fantastiskt, underbart. Efter några för få timmars sömn hoppade vi på tåget mot Kattneby igår morse. Vi var nog båda hemma och vända i princip för bara någon timma efter att vi klivit innanför dörren var det så dags att bege sig till Vagnhärad med fotbollstjejerna.

Laget hade seriepremiär igår och jag liksom de flesta andra undrar vad katten det var som hände egentligen? Vi föll ihop totalt och presterade i princip ingenting. Vi hade inte en enda farlig målchans vilket säger ganska mycket. Man skulle lätt kunna tro att ett helt nykomponerat lag entrade planen. Fördelen med denna "ihopklappning" är att nu kan det bara bli bättre, för så mycket värre än det var igår kan det omöjligen bli. Tjejerna får ladda om och se till att ta revansch mot nästkommande helgs motstånd.

Idag står fika, möte och jobb på schemat.


Höjdpunkt nummer sju

Att köra en tur efter en fin väg


Kommentarer
Postat av: Hanna T

Hahaha...

Det måste vart en grymt rolig match att sitta och titta på!! NOT!

Jo, laget sög rätt hårt igår!!

Det va nog inte så många som fatta vad som igentligen hände?

Alla va vist inställda på att de skulle bli en promenadseger, men som slutade med en flopp..

som sagt, kan nog inte bli värre än dehär.. :p



En öl i solen, shopping och Bounce..

låter ju verkligen superhärligt!

Förstår att ni haft de helt Fabulöst ;)

Ha de bra bruden! Hoppas du får en riktigt bra vecka! kramar

2010-04-26 @ 10:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0